Om Rikke

Jeg  er cand.mag. med speciale i leg og læring – fordi jeg elsker at kombinere læring og indsigt med leg og humor. Jeg har arbejdet syv år med kommunikation og projektarbejde for private og offentlige kunder. Når jeg har haft det aller sjovest, har jeg designet kampagner og undervisningsmateriale for folkeskoler, børnehaver og SFO’er, været mentor for nydanskere eller har afholdt kurser for studerende eller nyuddannede.

Jeg er certificeret Life & Business Coach og fungerer som feedbacker på Sofia Mannings coach-uddannelse. Som coach brænder jeg for at hjælpe mine klienter til at se deres egne styrker, blive afklaret omkring deres mål og ønsker, og at hjælpe dem med at nå deres mål og ønsker ét skridt ad gangen ved at bruge de ressourcer, de allerede har.

Jeg nyder at arbejde med to vidt forskellige målgrupper: Folkeskoleelever, der har brug for et fagligt og personligt boost – og arbejdsledige, som ofte kan være stressede og frustrerede over ikke at kunne bruge de mange ressourcer, de har, eller som har været ledige så længe, at de ikke længere kan se de store styrker, de besidder.

De fleste jeg har coachet fortæller, at jeg har en rolig, anerkendende og empatisk stil og samtidig formår at være skarp og udfordrende, når der er behov for det. Selv synes jeg min styrke som coach er at hjælpe mine klienter til at se deres eget potentiale og nye og kreative handlemuligheder.

Mine fem største karakterstyrker er venlighed, taknemmelighed, kreativitet, humor & leg og læring (find dine egne topstyrker her). Jeg er 34 år og bor i Aarhus.

Kontakt mig, hvis du vil vide mere – jeg glæder mig til at snakke med dig!.