Referencer

Jeg er for øjeblikket ved at indsamle referencer, så du kan få et bedre indtryk af, om jeg er den rigtige coach for dig.

 

Personlig coaching 

“Rikke har mine ALLER varmeste anbefalinger! Hun har nu coachet mig i ca. 6 mdr. og hvad end emnet har været karriere, kærlighed eller klarsyn, har Rikke med sine kyndige tilgange og perspektiver guidet mig sikkert igennem stormen. Hendes bugnende værktøjskasse lader aldrig til at løbe tør for øvelser og indspark, og vore sessioner efterlader mig hver gang fortrøstningsfuld, optimistisk og kampklar! Jeg føler virkelig, hun har rykket mig. Oveni hatten er Rikkes gode selskab en sand fornøjelse, og hendes hjertevarme og oprigtige optimisme smitter.”

Charlotte Engelgreen, jobsøgende


“Rikke formåede at få mig til at være fokuseret, bevidst og få et større selvværd ved bl.a. at finde mine styrker, lytte, samt give mig en følelse af overskud. Hun gav mig en eller flere opgaver efter hver session, der var udvalgt til lige præcis den udfordring, som jeg stod overfor og som resulterede i, at jeg rykkede mig mentalt fra session til session. Samtidig har Rikke evnen til at få en til at føle sig hjemme, hvorved man ikke får en følelse af at være klientgjort.”

Trine Moes Lund, studerende

 

Styrkebaseret læring

“Vi sendte spændt vores søn i læringsland, og efter bare tre dage vendte han tilbage med styrket selvværd og udviklede kompetencer. Hans melding var: Det skal jeg bare igen!”

Trine Pallesen, mor til dreng i 5. klasse