Styrkebaseret læring

Hvornår lærer du bedst? Når du fokuserer på dine fejl og fiaskoer – eller når du er i en tilstand af styrke? Langt de fleste af os er mest motiverede, løsningsorienterede, kreative og modtagelige for læring, når vi har det godt og bruger vores stærkeste sider. Omvendt er det virkeligt svært at lære noget som helst, når vi ikke tror på, at vi kan.

Learningland – landet, hvor alle kan lære

Rikke og Ditte

Ditte og jeg står bag projektet Learningland.

I samarbejde med privatundervisnings-firmaet Mit Mål, der ledes af min søster, Ditte Sørensen, tilbyder jeg skræddersyede, styrkebaserede undervisningsforløb, der dels giver folkeskoleelever et fagligt løft, lige der, hvor der er brug for det, og dels indeholder udarbejdelse af personlige styrkeprofiler og styrkeøvelser. Som et supplement tilbyder jeg også forældre-coaching. Vores samarbejde kalder vi for Learningland.

Learningland er specialiseret i at finde dit barns styrker og potentiale og bringe dem aktivt i spil, så dit barn opnår succes med at lære. Vi tror nemlig på, at alle kan lære, når man tager udgangspunkt i den enkeltes personlige styrker og sigter mod konkrete læringsmål og små, sikre successoplevelser.

Efter et forløb hos os vil dit barn have konkrete redskaber og teknikker med sig til sin videre læring. Og med faglige succesoplevelser i bagagen, kommer dit barn også hjem med en fornyet tro på, at det kan lære.

Vores forløb indeholder altid:

  • Faglig målsætning i samarbejde med barnet
  • Dit barns topstyrker – test og øvelser
  • Specifikke faglige successer ud fra en legende tilgang
  • Læringsstrategier med udgangspunkt i dit barns personlige styrkeprofil
  • Dit barns handlingsplan mod flere lærings-successer

Kurserne tilrettelægges efter aftale, og kan være både enkeltundervisning eller for grupper. De afholdes oftest i weekender og skoleferier og gælder primært fagene dansk, engelsk og matematik.

I tidligere forløb har elever og forældre samlet set givet os 4,75 ud af 5 stjerner, og alle har ville anbefale os til nogen, de kender. Det er vi rigtig glade for! Efter sidste forløb fik vi endda denne fine anbefaling fra en forælder:

“Vi sendte spændt vores søn i læringsland, og efter bare tre dage vendte han tilbage med styrket selvværd og udviklede kompetencer. Hans melding var: Det skal jeg bare igen!”

Kontakt mig i dag, hvis du vil give dit barn en tur i Learningland – eller vide mere om vores styrkebaserede undervisningsforløb. Eller besøg os på learningland.dk.