Inspiration og downloads

Feature girl skaleretHer er jeg i gang med at lave en liste med inspiration til dig, der er nysgerrig overfor coaching og har lyst til at starte med nogle enkle øvelser og værktøjer derhjemme. Siden opdateres løbende.

God fornøjelse!

 

Målsætning og handlingsplan

Dit mål er langt nemmere at nå, når det er klart defineret. Brug denne tjekliste til målsætning for at komme godt fra start (kommer snart).

Stil dig selv de rigtige spørgsmål og kom nærmere dit mål i dag med denne handlingsplan.

Personlighed og styrker

Hvis du ikke allerede har gjort det, så tag en gratis styrketest.

Dine skjulte styrker kan hjælpe dig til at finde dine styrker ud fra tanken om, at det du ser i andre, indeholder du også selv – hvis du kigger godt efter.

En DISC-test er en populær personligheds-test, der bruges ofte i forbindelse med jobsamtaler. Testen tager ca. 15 minutter at tage, og giver dig et bud på, hvordan fire forskellige personlighedstræk kommer til udtryk hos dig. Med testresultatet følger også en analyse af dine personlige værdier. DISC-testen findes i mange afskygninger. HER kan du tage Tony Robbins’ udgave.


Vaner i hverdagen

Lykke er en kompleks følelse – men derfor kan du alligevel lære nogle enkle færdigheder, som kan ændre din måde at se verden på. Happify er øvelser og udfordringer udviklet af lykke-forskere, som du kan bruge til at skabe mere glæde i hverdagen. Prøv det her.