Personlig coaching

Feature running free skaleret

Tænk engang, hvor livet ville være skønt, hvis du med selvfølgelighed kunne sige: “Jeg KAN bidrage med x og y. Jeg VIL helt præcis det her i mit liv – og nu GØR jeg det”. Der er mange forskellige årsager til, at det ikke altid er så let.

Måske holder du fast i en masse historier og overbevisninger om, hvad du kan, og måske især ikke kan. Måske er du ikke bevidst om, hvad du helt præcist ønsker dig, men fokuserer i stedet på overflademål eller det, du ikke ønsker. Eller du er bange for, hvad der sker, hvis du handler på dit mål og fejler – eller lykkes.

Uanset årsagen, kan det være frustrerende, stressende og ulykkeligt, når der mangler sammenhæng mellem dit kan, dit vil og dit gør.

Skab sammenhæng og oplev mere glæde

Kan du genkende ét eller flere af disse udsagn:

  • Du har et mål eller ønske, som du ikke tror på, at du kan realisere, og derfor ikke handler på
  • Du har en klar følelse af, at du har noget at bidrage med, uden at vide hvor og hvordan du kan bidrage
  • Du handler rutinemæssigt, uden at stoppe op og mærke efter, om det rent faktisk er det du har lyst til og er bedst til

– så mangler du sandsynligvis sammenhæng. Og du kan mærke det.

Når du tager tiden til at opdage, hvad dine styrker er, hvad du virkelig ønsker, og hvordan du kan sætte det i gang, vil du føle mærkbart mere glæde i hverdagen og øget selvværd.

Indsigt, afklaring og udfordring

I min coaching arbejder jeg på tre niveauer – uanset hvad emnet for coaching-sessionen er:

  1. KAN: Afdækning og udforskning af personlige karakterstyrker og successtrategier
  2. VIL: Afklaring af overflade- og underliggende mål og motivation
  3. GØR: Afklaring af forhindringer for at nå dit mål og handling og momentum gennem små sikre successer

I praksis flettes trinene sammen, overlapper og forstærker hinanden og går i ring. Men alle tre trin vil altid være en del af min coaching, fordi de sikrer, at indsigt, mod, motivation og selvtillid stiger, jo flere små, sikre successer, du oplever.

Efter et forløb hos bravehearts vil du føle klarhed omkring dine styrker og evner, du vil kunne skelne dine overflademål fra dine dybere, underliggende mål, og du har taget konkrete skridt hen i mod at opfylde dit mål.

Rent praktisk

Sessionerne foregår som udgangspunkt i mit hjemme-kontor i Aarhus C. Men vi kan også aftale at mødes hos dig i Aarhus – eller snakke via skype. En session varer en time, og du får altid en hjemmeopgave eller udfordring med hjem.

En session koster 650 kroner. Er du arbejdsledig, får du selvfølgelig rabat.

Læs mere om coaching ifølge bravehearts eller kontakt mig, hvis du ønsker at lave en aftale. Jeg glæder mig til at snakke med dig!